Menu

CSGOLotto – Counter Strike GO Lotto

Om du växte upp under 90-talet så har du med allra största sannolikhet någon gång provat på datorspelet Counter Strike. CSGOLotto har just med det spelet att göra. Vi tar med en artikel om denna typ av lotto för att det är tusentals svenskar som varje vecka försöker hitta informationen om vad det är för något samt CSGOLotto Promo Codes.

Vår sida Rätta Lotto handlar ju om en helt annan typ av lottospel. Men det betyder inte att vi inte följer de senaste trenderna på marknaden. Precis som vi gör med att recensera nya lottosidor online, kikar vi även på mest sökta lotton. 2017 var begreppet CSGO Lotto på plats nummer ett bland växande sökfraser med ordet lotto.

Vad är Counter Strike och CSGOLotto

Sannolikheten är hög att ni inte är insatta i vad Counter Strike är för något. Det är ett måste för att förstå sig på vad CSGOLotto är. Counter Strike ett krigsspel där två lag tävlar mot varandra. Spelet har varit omåttligt populärt i nästan tre decennier och årligen hålls en rad olika turneringar världen över.

SKANDALEN KRING CSGO LOTTOI spelet går det att tillförskaffa sig olika ”skins”. Detta är oftast nya och häftiga versioner av vapen som går att köpa i spelet.

År 2016 startades ett lotteri som kallades för CSGO Lotto. I lotteriet kunde man satsa riktiga pengar som gick till en pott. Vinsten var nya ”skins” till spelet CS:GO (Counter Strike).

Skandalen kring CSGO Lotto

Som du kanske redan har förstått efter att ha läst inledningen av vår artikel så är det slut på CSGO Lotto. Anledningen till detta är en skandal som vi beskriver nedan. Med andra ord kan du sluta leta efter CSGOLotto Promo Codes och fokusera på riktiga lottosajter på svenska där du kan vinna miljoner på jackpott i stället.

Vad handlade skandalen som fick slut på CS:GO Lotto då om? Jo, på Youtube så gjorde två stycken kända profiler som går under namnen ”ProSyndicate” (Tom Casell) och ”TmarTn” (Trevor Martin) reklam för CSGO Lotto. Exempelvis så laddades videos upp där Trevor Martin berättade om hur han hade vunnit 13 000 amerikanska dollar på bara fem minuter genom CSGO Lotto. Tidigare hade Trevor även lagt upp videos där han berättat om att CSGO Lotto verkade vara en häftig sajt och att ägarna kontaktat honom för ett göra ett samarbete.

Skandalen var därför ett faktum när det sommaren 2016 avslöjades att det var Trevor Martin som själv stod som ägare bakom CSGO Lotto. Youtubern och gamerprofilen hade alltså medvetet lurat sina tittare genom att marknadsföra CSGO Lotto. Fult tycker vi på redaktionen. Å andra sidan är det lite synd att spelet tog slut så abrupt.

CSGO Lotto idag

En storm av besvikelse och ilska haglade över Youtubarna efter avslöjandet om CSGO Lotto. Trevor Martin spelade in en video där han officiellt bad om ursäkt för de eventuella missförstånden (se videon nedan).

Inte helt överraskande så lades CSGO Lotto ned efter skandalen och lotteriet är idag endast ett minne blott.