Menu

Postkodlotteriet – Svenska favoriten med många vinnare

Det svenska Postkodlotteriet är ett av Sveriges absolut största lotteri. Postkodlotteriet har funnits i Sverige sedan år 2005 och finns även i Nederländerna, Tyskland och Storbritannien. Reglerna för postkodlotteriet är enkla. Du bildar, tillsammans med spelare nära dig, en postkod. Denna postkod fungerar som ditt ”nummer” i lotteriet. Dessutom så får varje spelare även ett unikt lottonummer. Varje vecka dras vinnande postkoder samt vinnande lottonummer i Postkodlotteriet.

Postkodlotteriet erbjudande

POSTKODLOTTERIET BONUSI dagsläget så finns det dessvärre ingen Postkodlotteriet bonus att hämta hem. Däremot så får alla nya kunder hos Postkodlotteriet en skraplott värd 25 kr vid registrering. Detta eftersom Postkodlotteriet även tillhandahåller skraplotter samt bingospel. Dessutom så dyker det titt som täcker upp andra typer Postkodlotteriet bonusar på dessa spel. Tidigare har det exempelvis varit möjligt att få 100 kr i Postkodlotteriet bonus på bingospel. Håll därför utkik på Postkodlotteriets hemsida efter aktuella kampanjer och erbjudanden!

Postkodlotteriet på nätet

För att spela Postkodlotteriet på nätet behöver du surfa in på Postkodlotteriets hemsida och registrera ett konto. Här kan du enkelt fylla i dina uppgifter och registrera dig i lotteriet. Förutom att kunna spela Postkodlotteriet på nätet så kan du dessutom spela bingo och skraplotter på Postkodlotteriets hemsida.

Postkodlotteriet dragningar

Postkodlotteriet dragningar sker varje dag, året runt. Varje fredag så är det dessutom veckofinal i Postkodlotteriet! I Postkodlotteriet dragningar på fredagar så delas 100 000 kr ut till alla lottköpare i den vinnande postkoden. Dessutom så delas 1 miljon kronor samt en Volvo V70 ut till en vinnare. Alla med en lott i det vinnande postnumret får dessutom 5 000 kr.

I programmet ”Postkodmiljonären” så visas varje vecka vinsterna som har delats ut i Postkodlotteriets veckofinal. Programmet går att se varje fredag klockan 19:30 på TV4.

Postkodlotteriet resultat

Om du vill se veckans Postkodlotteriet resultat så finns det givetvis en funktion där du automatiskt blir informerad om du har vunnit. Om du vill kika in alla Postkodlotteriets resultat så kan du gå in på Postkodlotteriets hemsida och klicka dig in under ”dragningsresultat”.