Menu

Triss och tia – Älskad klassiker och TV-kändis

Vi alla har någon form av relation till Triss- och Tialotter, vare sig du själv är spelare eller ej. Kanske har du någon i din närhet som är en skraplotts-fanatiker. Eller så associerar du Triss med skrapen i TV4 Nyhetsmorgon. Vi har även nyligen publicerat en detaljerad guide om skraplotten Triss som är ett måste för dig som gillar spela Triss.

Oavsett vilket så är en sak säker; Triss och Tia är Sveriges populäraste och mest älskade lotter. Nedan presenterar vi båda två lite kort.

Triss och Tia bonus

År 2013 tog Svenska Spel bort alla sina kampanjer och erbjudanden. Det går i dagsläget därför inte att få någon Triss bonus eller Tia bonus.

Spela Triss och Tia på nätet

TRISS OCH TIA BONUSIdag måste du inte längre ta dig utanför dörren för att spela på Svenska Spels mest älskade skraplotter. Om du vill spela Triss på nätet så surfar du bara in på Svenska Spels hemsida och köper en lott. Detsamma gäller om du vill spela Tia på nätet.

Allt du behöver göra är att surfa in på Svenskaspel.se, skapa ett konto och köra igång!

Triss och Tia dragningar

Triss dragningar är ett kärt och återkommande moment i TV4s nyhetsmorgon. En person kommer varje morgon in till studion för att få skrapa Triss, där hen kan vinna upp till 30 miljoner kronor! Trisskrap sker i TV4s Nyhetsmorgonprogram måndagar till lördagar.

Triss och Tia resultat

Enligt Svenska Spel så är chansen att vinna på Triss ca 1 på 5. För att komma med i TV och skrapa Triss så måste du skrapa fram tre månadsklöver eller tre TV-apparater. Högsta vinsten på vanliga Triss är 1 miljon kronor. För Tialotten så ligger maxvinsten på 250 000 kr.