Menu

Lottodragningar lördag

Lottodragningar Veckans andra chans till drömvinsten kommer tre dagar senare, då är det nämligen dags för lotto dragningar lördag! Sitt klistrad i TV-soffan klockan 19:55. Ett alternativ är att få en Svenskaspel.se login och se lottonumren online.

10 Gratisrader vid första köp

Bra bonusar och en rad kända lottospel ger klart godkänt betyg till VinnStort. Roliga spelformer och "spelpaket" höjer också betyget även om vi gärna skulle se fler utbetalningsformer.

Oavsett hur du gör för att kolla på Eurojackpot, Viking Lotto med Joker eller andra lördagsdragningar, är det samma tid som gäller. Spelstopp för lotto dragningar lördag är 18:15 samma dag.

Precis som på onsdagar, brukar vi publicera dragningsresultaten även på lördagar. Vi heter ju rattalotto.yourmedia.nbcdemo.com och då måste vi leva upp till namnet vi själva har valt. Ytterligare ett tips är att öppna ett konto hos Eurolotto eller andra spelsidor online som visar dragningar live.

Statistik – Lotto Lördag

Lotto Lördag började redan 1980. Det är nog Sveriges populäraste spelform. För oss som älskar data och för statistik över mest populära nummer och försöker hitta samband i olika lottodragningar, kommer vår tabell över alla Lotto Lördag dragningar sedan start vara en stor tillgång.

Loader Laddar in …
EAD-logga Tar det för länge?

Ladda om Ladda om dokument
| Öppna Öppna i ny flik