Menu

Mega Sena – Megavinster och välgörande ändamål

Lotteriet Mega Sena är Brasiliens absolut största lotteri som årligen lockar en enorm mängd spelfantaster från hela världen. Mega Sena startade redan år 1967 och har under åren som gått delat ut en mängd drömvinster till lyckliga spelare. Varje år så hålls dessutom en megadragning som kallas för ”Mega da Virada”. Om du spelar på Mega Sena så gör du dessutom en god gärning, en del av stor del intäkterna från lotteriet går nämligen till välgörande ändamål.

Om Brasilianska Lotto

BRASILIANSKA LOTTOBrasilien är ett land som främst förknippas med samba, kritvita stränder och fotboll. Men visste du att Brasilien även har en riktigt stark spelkultur? Brasilianska Lotto har spridit sig över hela världen och idag kan även svenskar spela på lotteriet!

Brasilianska Lotto dragningar

Om du vill spela på Mega Sena så är det två Brasilianska lotto dragningar varje vecka! Vill se resultaten direkt så gäller det dock att du är en nattuggla. Mega Sena dragningar sker nämligen på torsdagar och lördagar klockan 01:00 svensk tid.

Om du vill spela på superspelet ”Mega Da Virada”, där det går att vinna enorma jackpottar, så sker dragningen den 31 december varje år.

Spela på Brasilianska Lotto

Att som svensk spela på Brasilianska Lotto är idag hur enkelt som helst! Allt du gör är att surfa in på någon av de lottosajter som finns recenserade här på sidan. Efter det så letar du upp Mega Sena och kör igång! I Brasilianska Lotto så väljer du 6 stycken nummer utav 60. Minst fyra måste vara rätt för att vinst skall delas ut. En rad på Mega Sena kostar 24 kr styck.

Brasilianska Lotto Resultat

Det enklaste sättet att ta reda på Brasilianska Lotto resultat är att titta efter på lottosajten som du spelat på. De flesta lottosajter erbjuder dessutom att skicka ut resultaten från Mega Sena till din e-post direkt efter dragning.

Brasilianska Lotto rekordvinster

När det kommer till jackpottar så finns det flera Brasilianska Lotto rekordvinster som har delats ut!

Den största vinsten någonsin på Mega Sena delades ut genom den årliga tävlingen Mega da Virada år 2014. Vinstsumman landade då på hela 263 miljoner brasilianska real, vilket i dagsläget motsvarar cirka 723 miljoner svenska kronor.