Vinnstort

Dags att testa något nytt och prova en bra lotto sida med bonus? Vinnstort har de största lotto spelen däribland Powerball. Spelsidan är, enligt vårt omdöme, seriös och säker. I recensionen av Vinnstort går vi igenom de viktigaste punkterna och delar ut betyg, läs vidare här.

Vinnstort Sverige heter PlayHugeLottos.com på engelska. Sajten startade redan år 1998 och har alltså nästan 20 års erfarenhet på marknaden. Målet med lottosajten var att erbjuda personer utomlands att spela på UK Lotto. Nu går det även att köpa alla möjliga spelkuponger på sidan.

Lite om företaget bakom varumärket. Vinnstort Sverige har sin licens från Storbritannien och huvudkontoret ligger på Cypern. Förutom vårt land satsar de även på våra grannländer. Sajten är riktigt populär bland de som spelar Eurojackpot i Finland. Spelbolaget slåss med Eurolotto Finland om kunder som vill köpa Megalotto och kolla EuroJackpot spelstopp på nätet.

I Sverige letar vi mer på informationen om att vinna stort på Crossboss än om hur vi hämtar vårt välkomsterbjudande på denna lottosida. Synd för allt fungerar riktigt bra och sajten precis som Eurolotto inte är någon bluff. Här kan du kolla resultat på dragningar och satsa pengar på lotterier från hela världen.

VinnStort Bonus

vinnstort lotto Det finns en rad olika alternativ för dig som vill ha en Vinnstort bonus. Som ny spelare dubbleras din första insättning. Detta betyder att du får dubbelt så mycket spelglädje och dubbelt så stora vinstchanser! Denna välkomst bonus betalas ut under fyra veckor (25 % varje vecka).

Det finns även en bonus att hämta hem på din födelsedag. Vad denna är avslöjas inte på förhand, det är ju trots allt en överraskning! Vi gillar att denna lottosida vill vara kreativ, till skillnad från sina konkurrenter som Lottoland och Multilotto.

Du kan även hämta hem en Vinn Stort bonus under tiden du spelar. Det är just välkomsterbjudande som gör utländska lottosidor bättre än Svenska Spel. Den andra fördelen är ju att kunna spela om stora vinster på lotton som Powerball.

Denna spelsida går ett steg längre och ger dig ytterligare en anledning till att välja köpa dina lotter på nätet. Genom ett unikt belöningsprogram så samlar du poäng som sedan kan bytas in mot lotter. Dessutom, om du skulle bjuda in någon av dina vänner att spela hos VinnStort, så belönas du med 5 lotter på det italienska lotteriet SuperEna.

Spela VinnStort i Sverige

I dagsläget finns det 16 olika lotteri att välja mellan om du vill spela med VinnStort. Detta får anses godkänt, men inte mer. Bland lottospelen hittar vi exempelvis EuroMillions, EuroJackpot, Mega Millions, UK Lottery, La Primitiva och Mega Sena.

Det finns även en rad olika spelalternativ att välja mellan hos VinnStort. Exempelvis kan du välja att snabb-spela och vara med i alla dragningar i ett lotteri under en månads tid. Det finns även möjlighet att välja olika former av paketspel.

Vinna på lotto hos VinnStort

Hos VinnStort kan du göra uttag via banköverföring, Skrill eller Neteller. Här skulle vi gärna sett att man erbjudit några fler alternativ för att förenkla uttag. Du kan vara säker på att du får din jackpot vinst, då lotto sidan säkert har skaffat sig en försäkring. Det betyder att ifall någon lyckas vinna flera miljoner på lotto, kommer ett stort försäkringsbolag eller en bank stå för hela vinstsumman.

Ytterligare en viktig sak att veta om dina vinster är skatten. Hos lotto online med Maltalicens som VinnStort, EuroLotto och Lottoland borde allt det du vinner och vill ha utbetalt vara skattefritt. Kolla först i villkoren på spelsidan om vad som gäller just där. Ifall du inte hittar någon tydlig information om utbetalningar av lotto vinster, kontakta deras kundtjänst i livechatten.

Insättning av pengar

När det kommer till insättningar på VinnStort så finns det desto fler alternativ. Här kan du välja mellan exempelvis Visa, Mastercard, Trsutly och Paysafecard.

Pros / Cons
  • 20 års erfarenhet av lotterier
  • Bra och varierande bonusar
  • Välkänt och etablerat
  • Bara tre olika uttagsalternativ
  • Ingen svensk kundtjänst?

Betyg lotto online hos VinnStort

Med nästan 20 år på marknaden så hade vi faktiskt förväntat oss lite mer av VinnStort. Fördelarna är bonusarna som ges samt att man erbjuder ett helt okej spelutbud. Att enbart tillhandhålla tre olika uttagsalternativ och inga övriga spel känns dock lite snålt. Vi kunde heller inte få tag på någon från kundtjänsten som pratade svenska. VinnStort passar dig som vill spela på något av de största lotterierna och vill motta en bonus, men inte bryr dig så värst mycket om andra spel.

Så spelar du lotto på spelsidan

Det är inte alltid användarvänligt att spela lotto på nätet. Hos Svenska Spel funkar allt perfekt, men så är inte fallet hos andra lotterier online som Eurolotto. Även Vinn Stort misslyckas på den biten i många fall. Deras spelguide är nämligen inte helt översatt till svenska i skrivande stund. Det gör upplevelsen något sämre. Å andra sidan förstår de flesta av oss engelska.

Bra i alla fall att de har en spelguide som steg för steg förklarar hur du spelar på ditt favoritlotteri. Första rutan handlar om informationen om vinstsummor. Det här är jackpottsumman som visas för det lotteri du valt att spela på.

Steg 2 omfattar datum och nedräkningstimer för varje kommande dragning. Det är ju ganska praktiskt när du spelar lotto online i sista minuten! När du är klar med detta, är det nästa steg i Vinn Stort spelguide som gäller. Det är dags att välja numren.

Om du vill spela slumpgenererade nummer använder du snabbvalsfunktionen som automatiskt slumpar fram nummer åt dig på flera spelfält. Alternativt: Om du vet vilka nummer du vill spela hoppar du över snabbval och väljer istället dina nummer manuellt .Snabbvalsknappen på varje spelfält kommer automatiskt att slumpa fram nummer åt dig.

Sista steg som finns översatt till svenska hos Vinn Stort i deras spelguide handlar om nummerval. Där väljer du dina nummer. Ovanför varje spelfält står det hur många nummer du behöver välja. Allt annat som guiden innehåller är tyvärr på engelska, vilket sänker betyget vi ger denna lottosida.

Omdöme om Vinnstort – en sammanfattning

Dags att sammanfatta vår recension av denna nya lottosida. Vi tycker ändå att sajten förtjänar registrering, framför allt på grund av deras välkomst bonus. Det finns få spelsidor på nätet med lotto. Det gör att vi på Rätta Lotto testar varje sajt och kollar om den är en bluff. I fallet med VinnStort är det självklart värt att testa produkten, om du gillar jaga stora lottojackpottar och vill få extra pengar att spela med.

Deras bonus är tillräckligt bra för att göra en insättning. Däremot saknar spelsajten casinospel som är populära i Sverige, vilket är en klar nackdel. Vi ger VinnStort fyra i betyg och kommer att besöka sajten igen för att göra en uppdatering av vår recension någon gång under 2018.

vinnstort Lotto Online

10 Gratisrader vid första köp

Spela nu