Menu

Keno statistik

En del spelare som har koll på alla nummer i lottodragningar håller även utkik efter kenostatistik. Spelet startades av SS i oktober 1997 och har snabbt blivit populär bland de som satsar på att bli rika på lotterier och nummerspel.

Det finns en del väsentliga skillnader mellan keno och lotto, vilket är viktigt när du analyserar statistiken. Spelet innehar över nio miljarder sannolika resultat. Det gör keno till en favorit för många som förstår sig på systemspel.

Till skillnad från lotto, sker det kenodragningar dagligen. Tjugo nummer presenteras i direkt tv-sändning. Statistiken över kenospel kan hjälpa dig som behöver information för att ta reda på vilka nummer som du inte ska satsa på. Det är många som tror det, i alla fall. Precis som är fallet med alla andra turspel som lottas, är det slumpen som avgör i keno. Det finns egentligen inga samband mellan dragningar, även om många kenospelare väljer att tro det.

10 Gratisrader vid första köp

Bra bonusar och en rad kända lottospel ger klart godkänt betyg till VinnStort. Roliga spelformer och "spelpaket" höjer också betyget även om vi gärna skulle se fler utbetalningsformer.

Alla kenoresultat

Loader Laddar in …
EAD-logga Tar det för länge?

Ladda om Ladda om dokument
| Öppna Öppna i ny flik