Menu

Polska Lotto – Billiga rader och skattefria vinster

Även Polen inte är det första landet du tänker på när du hör lotteri så kan Polska Lotto faktiskt vara värt ett kolla in! Med tre dragningar per vecka, billiga lottorader och ett tilläggsspel som ökar vinstchanserna så har Polska Lotto blivit alltmer populärt bland svenska lottospelare. Dessutom så är vinsterna skattefria, vilket gör att alla eventuella vinstpengar blir dina direkt!

Polska Lotto dragningar

POLSKA LOTTO DRAGNINGARVarje vecka så sker tre Polska Lotto dragningar; på tisdagar, torsdagar och lördagar. Tiden för dragningarna är 21:40 och resultaten kommer upp strax efter dragning på din lottosida.

Spela Polska Lotto på nätet

Det är idag superenkelt att spela Polska Lotto på nätet. Kolla igenom våra recenserade lottosajter och välj din favorit. Var dock uppmärksam på att alla lottosajter inte erbjuder möjligheten ett spela på Polska Lotto på nätet. Var därför noggrann när du tittar igenom de olika alternativen.

Att spela på Polska lotto på nätet kostar endast 10 kr och för att kunna spela så kryssar du i 6 nummer mellan 1-49. Glöm heller inte att fylla i bonusspelet för ännu större vinstchanser.

Polska Lotto resultat

Det enklaste sättet att ta reda på Polska Lotto resultat är att kolla din lottosajt efter dragning. Dessutom så erbjuder många lottosidor möjligheten att skicka Polska Lotto resultat via e-post. Detta betyder att du får veta om din rad gav vinst så snart veckans nummer har kommit in.

Polska Lotto rekordvinster

När det kommer till riktiga storvinster så kan inte Polska Lotto riktigt mäta sig med andra stora europeiska lotteri. När vi tar en närmare titt på Polska Lotto rekordvinster så ser vi en toppvinst på drygt 14,2 miljoner dollar, vilket motsvarar runt 130 miljoner kronor i dagsläget. I skrivande stund så ligger Polska Lottos jackpott på drygt 18 miljoner kronor.