Menu

Lotto dragningar onsdag med statistik

Om du spelar på Svenska Spel lotto och Viking Lotto så är lotto dragningar onsdag veckans första möjlighet till storvinst! Föredrar du Eurojackpot på onsdagar, rekommenderar vi att du gör en insättning hos Eurolotto för att följa resultat.

10 Gratisrader vid första köp

Bra bonusar och en rad kända lottospel ger klart godkänt betyg till VinnStort. Roliga spelformer och "spelpaket" höjer också betyget även om vi gärna skulle se fler utbetalningsformer.

Idag återstår det få anledningar till att fortsätta titta på TV. En av de viktigaste för oss på redaktionen är möjligheten att följa lotto dragningar på onsdag. De sänds på TV4 klockan 18:25, varje onsdag. Utöver två huvudspel: Lotto1 och Lotto2 får du även kolla på Viking Lotto resultat live.

Flest tittare i fjol hade onsdagsdragningen för Lotto 10 11 17. Det beror på stora jackpottbeloppet som gick att vinna den 10 november. Även Lotto 21 dec var extremt populärt. Anledningen till detta är enkel: vi gillar följa dragningar onsdagen före jul. Listan över flest tittare toppas dock inte av onsdagsdragningen, utan av Joker på lördag den 11 november.

Spelstopp för lotto dragningar onsdag är klockan 17:15 samma dag. Behöver du rätta din lott, kan du besöka vår sida för att kolla de senaste resultaten. Vi följer alla stora kuponger inklusive Viking Lotto.

Statistik – Lotto Onsdag

Lotto Onsdag startade i september 1998. Nedan hittar du en tabell över alla tidigare dragningar. Denna statistik hjälper dig som försöker hitta samband och lista ut vilka lottonummer som är bäst att satsa på i nästa dragning.

Loader Laddar in …
EAD-logga Tar det för länge?

Ladda om Ladda om dokument
| Öppna Öppna i ny flik