Menu

OZ Lotto – Drömvinster från Australien

Om du vill åka på en lottoresa runt jordklotet så rekommenderar vi dig att prova på Australienskt lotto! Ett av de allra populäraste lotterierna i Australien är OZ Lotto. Lotteriet har jackpottrekordet i Australien på runt 700 miljoner kronor och drömvinsten börjar alltid på runt 12 miljoner kronor.

OZ Powerball

OZ POWERBALLOZ Powerball är en Australiensisk version av succélotteriet från USA med samma namn. På OZ Powerball börjar jackpotten alltid på 18 miljoner kronor och växer sedan för varje dragning utan vinnare. Rekordvinsterna för OZ Powerball har kommit upp i över 300 miljoner kronor.

Om Australiensisk Lotto

Trots att Australien kan kännas ganska avlägset för svenska spelare så har landet faktiskt en stark lottokultur. De två överlägset största lottospelen är OZ Lotto och OZ Powerball. Bägge dessa delar ofta ut jackpottar på hundratals miljoner kronor. Idag är det superenkelt att spela på Australiensisk lotto, kolla in nedan hur du kan ha chansen att kamma hem storvinsten från ”down under”.

Australiensisk Lotto dragningar

Om du vill se resultaten från Australiensisk Lotto dragningar så sker dessa på följande tider:

OZ Lotto – tisdagar runt 11:00 svensk tid

OZ Powerball – tisdagar runt 11:30 svensk tid

Spela Australiensisk Lotto på nätet

Trots att OZ Powerball och OZ Lotto är på andra sidan jorden så är det superlätt att spela Australiensisk Lotto på nätet. De flesta lottosajter erbjuder Australiensisk Lotto online. Allt du behöver göra är därför att surfa in på någon av dessa och köra igång!

Australiensisk Lotto Resultat

Om du vill kolla dina Australiensisk Lotto resultat så kan du göra det direkt på din lottosajt eller på OZ Powerballs och OZ lottos hemsidor. Resultaten kommer oftast upp direkt efter dragning.

Australiensisk Lotto Rekordvinster

Genom åren har några riktigt stora Australiensisk Lotto rekordvinster delats ut. Största vinsten för OZ Lotto landade på drygt 700 miljoner kronor medan den största vinsten som någonsin delats ut från OZ Powerball låg på runt 500 miljoner kronor.