Menu

Lotto med joker och huxflux

Om du är ny spelare på svenska spel lotto så kan det vara bra att veta vad lotto med joker och huxflux är. Lotto med joker är ett extranummer i ditt lottospel som ger dig chans på drömvinsten. Att spela på lotto med joker kostar lite extra, men ger dig samtidigt chans på drömvinsten!

Huxflux är till för dig som inte själv har tid eller vilja att välja lottonummer. Om du väljer huxflux så väljer datorn helt enkelt slumpvalda nummer till dig. Läs mer om svenska spel lotto i vår recension. Den är kanske inte lika cool som vissa utländska lotterier, men fortfarande lätt att köpa och i särklass populärast i Sverige.

10 Gratisrader vid första köp

Bra bonusar och en rad kända lottospel ger klart godkänt betyg till VinnStort. Roliga spelformer och "spelpaket" höjer också betyget även om vi gärna skulle se fler utbetalningsformer.

Joker statistik

Spelar du på lotto kan det vara fördelaktigt att hålla koll på Joker statistik. Som du säkert vet så handlar detta om ett extra nummer du väljer. Jokerspel går att köpa till på ett flertal av Svenska Spels produkter, inte bara lotton. Statistiken du hittar nedan avser alla dragningar.

Det bästa valet om du vill vinna mycket pengar är att satsa på jokern när du lämnar in dina lottokuponger. Då går det nämligen att vinna den så kallade Drömvinsten. För att hitta mönter är det ett måste med att följa Joker statistik över tidigare dragningar.

Vill du bli miljonär genom att satsa pengar på nummerspel, måste du bara prova lyckan och krydda till kupongen med Joker. Visst kostar det lite extra, men höjer spänningen avsevärt. Vi på Rätta Lotto anser att du inte får missa vår Joker statistik nedan, om du är intresserad av numerologi och tror på att det finns en logik i hur numren dras.

Drömvinsten

Utöver lottoomgångar på onsdag och lördag, erbjuder Svenska Spel Jokern även på Mål- och Stryktipset, dock utan möjligheten att kamma hem Drömvinsten. Det går alltså att vinna miljoner även på tipsspel, men kanske inte lika mycket som när du köper till Joker på nummerspel. Statistiken som du ser i tabellen avser alla jokerrader som gäller, oavsett vilken produkt du har köpt extra spelet med. Låt oss hoppas att den hjälper dig med att vinna Drömvinsten nästa gång du lämnar in en Jokerkupong.

Statistik över dragningarna

Dragningarna sker samtidigt med lotto och sänds i TV. Numren dras precis efter huvuddragningen. Första jokerrader. någonsin drogs 1984. Hittills har Svenska Spel hunnit med lite över 2400 dragningar. Notera att i detta spel så är det viktigt med följden som numren dyker upp med, till skillnad från de vanliga lottodragningarna. Statistiskt sett är det siffra 8 som oftast hamnar i röret på onsdagar och lördagar.

Loader Laddar in …
EAD-logga Tar det för länge?

Ladda om Ladda om dokument
| Öppna Öppna i ny flik