Menu

Eurojackpot statistik

Visst är inte Eurojackpot lika populär som svenska lotto. För några år sedan fick vi i Sverige chansen att lämna in dessa kuponger hos SS-ombud. Det kan du läsa mer om i vår huvudartikeln om detta lottospelet med super stor jackpott. Här skriver vi i stället om Eurojackpot statistik och inget annat.

Själva lotteriet lanserades 2012. Sedan dess har det gått att följa resultat och analysera statistisk data för att se eventuella mönster som hjälper att vinna på lotto. Minsta insatsen i spelet är 25 kronor och du kan vinna upp till 300 miljoner, om du har tur. Det är inget konstigt med att många svenska lottoköpare har börjat föra statistik över Eurojackpot-dragningar sedan flera år tillbaka.

Inför varje spelstopp (fredag kl. 19) kan det vara värt att analysera senaste resultat och prova identifiera mönster och bli rik. I Eurojackpot gäller det att hålla koll på statistik både vad gäller nummer i huvudlottningen och så kallade stjärnnummer. Du väljer fem av femtio grundtal och två av tio stjärntal. I vår statistik genomgång nedan hittar du all information om så väl nummer i jackpottdragningen som stjärnnummerstatistik från Eurojackpot-lotto i Sverige.

10 Gratisrader vid första köp

Bra bonusar och en rad kända lottospel ger klart godkänt betyg till VinnStort. Roliga spelformer och "spelpaket" höjer också betyget även om vi gärna skulle se fler utbetalningsformer.

Statistik över alla dragna nummer i Eurojackpot

Loader Laddar in …
EAD-logga Tar det för länge?

Ladda om Ladda om dokument
| Öppna Öppna i ny flik